Vår styrelse

Emma Saari

ORDFÖRANDE

Kommunikationsutskott/
Tävlingskommitté

Medlem i klubben sedan barnsben och sitter sitt sjätte år i styrelsen. Henne kan du träffa nästintill varje dag i stallet. Hennes ögonsten är ridskolehästen Arnie som hon tränar och tävlar med.

Jenny Ahlbom 

KASSÖR

Ekonomiutskott/Klubbhusansvarig 

Medlem i klubben sedan 2017 och sitter sitt sjätte år i styrelsen. Hon rider på onsdagar och ni träffar henne oftast bakom disken i klubbens café. Favoriten är ridskolans shettis Tellus.  

Linda Ekdahl

LEDAMOT

Aktivitetsutskott 

Sitter sitt första år i styrelsen. Har tillbringat mycket tid runt hästar sedan barnsben men inte ridit lika mycket. Rider nu på tisdagar och älskar det. Dottern Danielle rider på tisdagar och torsdagar. Favoriten i stallet är fina Bologna.   

Jaana Vuorinen 

SEKRETERARE

Utskott för medlemsvård 

Sitter sitt tredje år i styrelsen och har ridit på gården sedan 2015. Rider lektioner på tisdagar och fredagar och helst på favoriten Garry. Dottern Irma rider på lördagar. Är Jaana inte i stallet finns hon ofta i skogarna runtom på Bogesundslandet

Ulrika Eriksson 

SUPPLEANT 

Ekonomiutskott

Sitter sitt första år i styrelsen och har ridit mycket när hon var yngre men rider inte längre. Hon är i stallet tillsammans med sin dotter som rider på tisdagar och fredagar. Favorithästen är busiga Filur. 

Cecilia Filipsson 

LEDAMOT

Kommunikationsutskott 

Sitter sitt andra år i styrelsen. Rider inte själv men älskar att pyssla både med hästarna och i stallet. Dottern rider lektion fredagar och lördagar. Favorithästen är så klart envisa och underbara Picasso. 

Hanna Siljemark

LEDAMOT

Aktivitetsutskott

Ny i styrelsen från 2022. Lärde sig rida på Bogeunds Gård & Ridskola på 80-talet och har alltid haft ett stort hästintresse. Rider inte i någon grupp men är ofta i stallet med yngsta dottern som rider på fredagar och tar varje chans till stallhäng. Favoritponnyer får bli samma som barnens, Instyle och Cezar.

Nanna Mannerfelt

LEDAMOT

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Styrelsens arbete

Föreningens vision är att arbeta efter en struktur som är uppbyggd av utskott där styrelsemedlemmar är ledande men där även andra medlemmar i föreningen kan vara delaktiga.

Är du intresserad av att engagera dig i vår förening?


Som förening är vi beroende av frivilligt engagemang så vi välkomnar alla som kan och vill vara med och hjälpa till vid exempelvis tävlingar och andra aktiviteter. Du behöver inte vara en del av styrelsen för att engagera dig. Kontakta gärna oss i styrelsen, styrelsen@bogesundslandetsryttare.se, så berättar vi mer.