Utmärkelser under åren

Årets utmärkelse 2022

Motivering: Årets utmärkelse 2022 går till dressyrlaget i ponnyallsvenskan div 3 för deras stora bedrift under säsongen. God gemenskap och god ridning ledde till en totalvinst för säsongen, bland hård konkurrens. Det blev en rafflande säsong med en andraplats i första omgången samt två förstaplatser i andra och sista omgången.

Deltagare i laget var:

Vera Hesslin/Shrekas
Hedvig Berggren/Dast7
Tyra Sjöström/Gwenllan Celt
Lisa Lindberg/Aniene
Matilda Lindberg/Lakeview Decs Joy
Annika Lindberg som lagledare

Tack för att ni representerar föreningen. Stort grattis!

Årets Utmärkelse 2022

Årets utmärkelse 2021

Motivering:Årets utmärkelse 2021 går till dressyrlaget i hästallsvenskan div 2 för deras fantastiska insats under höstsäsongen. Genom god ridning och fina prestationer kammade laget hem en tredjeplats i finalomgången samt en tredjeplats för hela säsongen.

Deltagare i laget var: Filippa Pettersson/ Federation, Anna Nyström/Haggårds Celeste, Marika Philipson/Riply Relax, Malena Lock/ Rebel av Ena, Mia Belfrage/Donna Romantica och Emma Saari som lagledare. 

Tack för att ni representerar klubben och stort grattis!  

Styrelsen för Bogesundslandets Ryttare 

Årets Utmärkelse 2021

Årets utmärkelse 2020

Motivering: Årets utmärkelse 2020 går till ridskolehästarna. De har för många betytt extra mycket under ett år som kantats av pandemi. När det har krävts avstånd till våra nära och kära har behovet av hästar varit större än någonsin. Under ett år då ingenting har varit sig likt har hästarna funnits i stallet och erbjudit samma närhet och värme som alltid. Vi är evigt tacksamma för ridskolehästarna och allt de ger oss. 

Styrelsen för Bogesundslandets Ryttare 

Årets utmärkelse går till hästarna

Årets utmärkelse 2019

 Motivering:Årets utmärkelse 2019 går till Jenny Ahlbom för ett stort kontinuerligt engagemang och ideell drivkraft, framförallt i klubbens cafeteria ”Café Miss Koffy”. Hon har med en sällan skådad energi fått fart på cafeterian och sett till så våra medlemmar fått i sig något gott, nyttigt eller läskande. Hon har skött såväl inköp som bakning och organiserat scheman för de få tillfällen vi inte sett hennes alltid lika glada och hjälpsamma person på plats. Dessutom har hon varit spindeln i nätet för de olika insamlingar/försäljningar som klubben har gjort den senaste tiden och fått in rejäla medel på. En människa med ett gott hjärta som brinner för vår klubb.  

Stort grattis!  

Årets utmärkelse 2019 Jenny Ahlbom

Årets utmärkelse 2018

Motivering:Årets utmärkelse 2018 går till Filippa Pettersson för ett stort hjärta och engagemang som lagledare i Ponnycupen. Hon ger ponnycupstjejerna en stor chans att få se hur det är att tävla och har ett stort engagemang för varje individ. Filippa har en pricksäkerhet att para ihop ryttare och häst. Hon är en fantastisk coach som alltid är lugn och positiv.  

Filippa är en stor förebild för våra ungdomar i BLR.  

Stort grattis!  

Årets Utmarkelse 2018

Årets utmärkelse 2017

Motivering:Årets utmärkelse 2017 går till hästen Equador Duke.  ”Duken” bor på en gård i Vallentuna och rids av familjen Edenwind. Tre år i rad har han representerat Bogesundslandets ryttare i showklasser på Sweden International Horse Show. I år kom han hem med två förstapriser och många har uppmärksammat honom bakom kulisserna och frågat vilka han tävlar för. Med Ecuador Duke som förebild får BLR visa sin bredd med ett stolt ansiktet utåt. 

Stort grattis önskar BLR Styrelse 

Årets Utmärkelse 2017

Årets utmärkelse 2016

Motivering:Årets utmärkelse 2016 går till Bus för deras jobb att skapa gemenskap och delaktighet i vår förening. Att alltid känna att det finns någon till hands när man behöver hjälp. Att skapa aktiviteter som alla kan var med på med mkt små medel som t.ex. äggjakt, korvgrillning, käpphästtävling, spögök, pepparkakstävling och allt annat. Årets utmärkelse går inte till en person utan den går till BUS styrelse.

Tack för ett fantastiskt engagemang!  

Årets Utmärkelse 2016

Årets utmärkelse 2015

Motivering:Årets utmärkelse 2015 går till Emmelie Löf. Emmelie arbetar till vardags i stallet. Hittar du inte henne där är hon i ridhuset och lär barnen rida. Alla klubbens medlemmar har träffat henne då hon även arbetar i stallet på kvällarna. Hon har även sin häst i privatstallet Texas. Hon är glad och hjälpsam mot alla som möter henne. Har ridskolans eller din egna häst tappat en sko slår hon dit den. Hon ställer alltid upp och gör det med ett leende! 

Emmelie har med sin häst Marlon Brown (även) under detta år representerat BLR på ett fantastiskt sätt. Hon har – till dags dato – deltagit i 32 tävlingsklasser under året! Hon tävlar i de tre disciplinerna hoppning, dressyr och fälttävlan med vinster och placeringar. En prestation utöver det vanliga! 

Emmelie deltog i vårt allsvenskalag i hoppning div 2. Hon deltog i Sundbyholms Summer Games som är en Elittävling på Nationell nivå! Hon deltog även i Helsingborg Horse Week Nationell nivå. Samt tog ledig 14 dagar för att även vara stallansvarig på denna nya tävlingen. Hon är en fin företrädare för BLR både i tävlingssammanhang och i stallet som klubbkamrat och vän. 

Årets Utmärkelse 2015

Årets utmärkelse 2014

Motivering:  Årets utmärkelse 2014 går till Jenny Hellström  Med ett fantastiskt engagemang i både Ponny – och Stockholmscuperna förtjänar Jenny Hellström härmed årets utmärkelse 2014. Med enorm glädje och drivkraft har hon stöttat ryttarna på matcherna, inte bara till häst utan även mentalt. Med professionell coaching går laget tillsammans igenom både framgångar och motgångar och med Jennys hjälp blir allting lättare och mer positivt. Det glada humöret smittar av sig och får en god stämning i stallet. Hennes kunskaper inom både ridning och coaching gör henne till en stor förebild, inte bara bland tävlingsryttarna, utan även på lektionerna och i stallet.  

Årets Utmärkelse 2014

Årets utmärkelse 2013

Motivering: Årets utmärkelse går till Josefin Haraldsson Laaksonen för hennes för hennes stora engagemang för klubbens ungdomar. Det är mycket uppskattat med många träningstävlingar och andra aktiviteter på loven samt att Josefin (tillsammans med Jenny H) ordnade ”kick-off” för klubbens ungdomar från 10 år och uppåt i höstas vilket stärkt gemenskapen och klubbkänslan. 

Årets utmärkelse 2012

Motivering: Årets utmärkelse 2012 går Lena och Kjell Haraldsson för att de så gott som alltid finns på Bogesunds Gård. I ur och skur tar de emot klubbens medlemmar, nybörjare som övriga, på samma vänliga sätt och med ett personligt bemötande. Deras närvaro och engagemang i klubbens aktiviteter bidrar till ett väl fungerande samarbete mellan klubb och ridskola. De låter alla som vill vara med i stallet och bidrar till den höga nivå på den goda klubbanda som vi har och har haft under alla år. 

Årets utmärkelse 2012

Årets utmärkelse 2011

Motivering: Årets utmärkelse 2011 går Jackie Braconier. Jackie har under många år varit engagerad i BLR på olika sätt. Hon är en duktig pedagog och inspiratör som gör en stor insats för klubben. Hennes entusiasm, kunnade och vilja att sprida sprida kunskap smittar av sig på alla och hon har ägnat mycket av sin tid till för förberda tävlingar, kurser, bygga banor och döma i träningstävlingar av alla slag. Jackie är en förebild för alla genom sin vilja att fördjupa och bredda sig inom ridsporten, vilket hon med entusiasm och på ett godhjärtat sätt förmedlar till medlemmarna i klubben. Senast har hon introducerat Working Equitation och bygger hinder och håller uppskattade kurser. Jackie tävlar för klubben och representerar BLR med mycket fina resultat. 

Jackie har utöver detta tagit ett stort ansvar med att driva klubbens hemsida som är ett viktigt nav i informationsspridningen och hon har även tagit över planering och genomförande av Grönt Kort-kurserna. Jackie är helt enkelt en klippa för klubben och dess medlemmar på ridskolan och i alla stall på Bogesundslandet. Jackie avtackades på julshowen med BLR’s silvernål, pengar och lite sötsaker. 

Styrelsen för BLR 

Årets Utmärkelse 2011

Årets utmärkelse 2010

Motivering:Årets utmärkelse 2010 går till Anna-Karin Wangler.  Anna-Karin har väckt intresset och inspirerat  många av våra medlemmar att vilja utvecklas inom hoppgrenen. Hon har under många år tränat olika hoppgrupper, medverkat på träningsläger samt varit lagledare i Allsvenskan för ponny och häst med stort engagemang och kunskap. 

Hon stöttar tränings- och tävlingsryttare på både grupp och individnivå på ett framgångsrikt sätt.  Hon har också hunnit med att tävla och representera klubben i många år ute i vårt avlånga land med goda resultat. Vi passade på att uppvakta henne på en hoppträning i december och hon fick BLR:s silvernål, pengar och en korg med sötsaker. 

Styrelsen för BLR 

Årets Utmärkelse 2010

Årets utmärkelse 2009

Motivering: Årets utmärkelse 2009 går till gick till Ewa Sturk . Ewa har erhållit årets utmärkelse för sitt mångåriga engagemang i klubbens verksamhet. Vi vill särskilt nämna hennes insats med ”Vi i Stallet-gänget” som bestod av 13 tjejer i åldrarna 10-13 år som deltog i kursen ”Sitt upp”. 

Dessutom är Ewa är en omtyckt ridinstruktör och är mycket säkerhetsmedveten, vilken hon förmedlar på ett klokt sätt till sina elever. Ewa är en förebild för oss alla! Grattis!  

 

Årets Utmärkelse 2009

Årets utmärkelse år 2008

Motivering: Årets utmärkelse 2008 går till Jenny Hellström . BLR och Ridskolan delande för första gången ut ”Årets utmärkelse”. Jenny Hellström fick utmärkelsen för sin insats som en god förebild för klubben och dess medlemmar. Jenny har en mångårig bakgrund i klubben. Hon tävlar för klubben, har träningar och är även instruktör. Utmärkelsen var i form av BLR:s silvernål, hästtäcke, blommor och mousserande vin. 

Årets Utmärkelse 2008