Välkommen som medlem!

Medlemskap

Alla ridskoleelever som rider på Bogesunds Gård & Ridskola eller deltar i ridskolans och föreningens aktiviteter måste vara medlemmar. Självklart är även du som inte rider hos oss välkommen att vara stödmedlem. 

Hur blir jag medlem?

Du kan anmäla dig genom vårt formulär som du hittar här. Eller skicka ett mail till ridskolan@bogesundslandetsryttare.se och märk mailet med ”medlemskap. Skriv ditt namn, personnummer och adress i mailet.   

Du kommer då att få ett mail tillbaka där du skall verifiera din mailadress. Därefter erhåller du en faktura som du sedan betalar in till angivet bankgiro.  

Årsavgift

Aktuell årsavgift är 300 kr för junior (upp tom 18 år) respektive 400 kr för senior. 

Försäkring

Du som är medlem i Bogesundslandets Ryttare som i sin tur är ansluten till Svenska Ridsportförbundet, omfattas av en gemensam olycksfallsförsäkring som ger ett bra grundskydd om olyckan skulle vara framme.  Försäkringen finns idag hos ridsportförbundets huvudsponsor Folksam.

Olycksfallsförsäkringen gäller vid olycksfallsskada som inträffar under:

  • aktivitet anordnad av Svenska Ridsportförbundet, dess distriktsförbund, medlemsförening
    eller i samverkan med medlemsförening.
  • under enskild ridning och träning.
  • under direkt färd till och från verksamhet enligt ovan.

Folksams försäkring gäller även dig som medföljande förälder eller syskon, som vistas inom ridskolan och föreningens område.  

Mer information om försäkringen hittar du hos Folksam.

Hur går jag tillväga vid olycka?

Den som har råkat ut för ett olycksfall ringer själv (alternativt målsman) till Folksam på 0771-950 950 och anmäler olycksfallsskadan alternativt gör en skadeanmälan via https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/ridsport

Det innebär att det inte längre är föreningen som ska anmäla olycksfallet.