Föräldrakurs

Föräldrakurs

Känner du, som är förälder eller anhörig, att du vill lära dig mer om hur du kan stötta ditt barn i stallet? Då är denna utbildningen något för dig! Vi kommer gå igenom hästarnas beteenden, utrustning och förklara grunderna. Allt för att du skall känna dig trygg i stallet och kunna hjälpa ditt barn före och efter en ridlektion på bästa sätt, både teoretiskt och praktiskt. Du kommer även få en inblick i verksamheten och hur föreningen arbetar samt vad du kan göra för att engagera dig.
Utbildningen hålls torsdag 5/9 kl. 18.00-19.30 respektive söndag 8/9 kl. 14.00-15.30 och är gratis för alla föräldrar och anhöriga till ridande medlemmar.
Anmäl dig till ett av tillfällena på lapp i ponnystallet på Bogesunds gård eller via styrelsemailen: styrelsen@bogesundslandetsryttare.se
Prylbyteriet och Café Miss Koffy

Prylbyteriet och Café Miss Koffy

Prylbyteriet och Café Miss Koffy öppnar lördagen den 17 augusti! Öppet lördagar mellan kl. 10-16 fram till den 19 oktober. Öppet även söndagen den 6 oktober då vi arrangerar KM i dressyr.

FÖRINLÄMNING av varor till Prylbyteriet: Onsdag 14 augusti 18-19 samt från kl. 09 lördagen den 17 augusti då vi öppnar för säsongen. Varor kan lämnas in fortlöpande under öppningstider fram till den 5 oktober. Vi vet av erfarenhet att varor som lämnas in tidigt på säsongen säljer bäst.

VÄLKOMNA