Okategoriseradevirus

Hej alla ryttare och medlemmar i Bogesundslandets Ryttare!

Aldrig har vi väl uppskattat Sverige, Vaxholm och framförallt Bogesund så mycket som i dessa tider. Magiskt vacker natur och underbara djur som ger oss energi när det behövs som mest. Ridning och hästsport har ju hittils gått ganska bra att utöva.

Covid- 19 sprider sig tyvärr skoningslöst i samhället och vi måste alla hjälpas åt att förhindra smittspridning, det är ju så fantastiskt med vår sport att det passar de flesta åldrar och typer av människor vilket innebär att det passerar en del personer i riskgrupper även på ridskolan.

Följande rutiner gäller på Bogesund:

Håll en hästlängds avstånd

Tvätta händerna och använd handsprit som finns utställd på fler platser

Stanna hemma om du eller någon i familjen är sjuk

Max en person i sadelkammare och foderrum

Teorin är på platser där avtsånd är möjliga så som stall och ridhus, ev övervåningen med avstånd.

Vi försöker hjälpa er att kunna rida igen även sena avbokningar om det är pga symtom men eftersom de flesta är hemma och verkligen prioriterar sin ridning är det få återbud som ger plats för igenridning.

Nu hoppas vi kunna fortsätta ha lektionsverksamheten igång och att Världen snart börjar snurra åt rätt håll.

Hör av er om ni undrar något eller har idéer om hur rutiner ska skötas.