OkategoriseradeSitting Bull

Information om höstterminen 2020

Information om höstterminen 2020
Välkomna till ridskolan i höst. Terminen börjar måndag 17 augusti och avslutas
lördag 19 december. Den omfattar 18 lektioner.

Fakturorna med era ridtider skickas ut i ett separat mail. Öppna dokumentet så ser du vilken tid du har, vi har ändrat i ganska många grupper så kolla noga.
Om du önskar att byta tid, eller inte vill ha platsen vill vi att ni meddelar det så fort som möjligt, dock senast 3 augusti. Meddela i god tid om ni vill använda möjligheten att dela upp betalningen 2, 3 ggr eller månadsvis.

Praktiska detaljer
Ryttare som rider ponny 60 och häst ska vara i stallet minst 30 min innan lektionens start för att göra iordning sin häst/ponny. För grundkurs gäller 10 min och
ponnyspecial 15 min. Därför är det viktigt att ni hör av er vid ev. försening.
Tel 0730 93 18 22 eller 08 541 319 35

För att undvika arbetsskador på våra hästar är maxvikten för ryttare 85 kg.

Avbokning och igenridning
Ev. avbokning av lektion ska ske senast kl. 13.00 samma dag. För lördagslektioner gäller kl. 13.00 dagen innan. I mån av plats kan du rida igen, din i rätt tid avbokade lektion.
Även om du får förhinder senare vill vi att du meddelar detta så vi kan planera hästarnas arbete. Om du är försenad går det bra att ringa 08 -541 319 35 så att vi kan hjälpa till att göra i ordning hästen, men du behöver vara på plats till lektionens start för att inte störa övriga i ridgruppen.
Om du redan nu vet att du inte kan komma vid ett särskilt tillfälle, rekommenderar vi dig att meddela detta i god tid, då det är lättare att hitta lämplig igenridningstid.
Det går bra att rida igen i förväg, i mån av plats.
Telefonnummer för återbud är:
stallet 08 -541 319 35,sms 0730 93 18 22
Om du mailat ditt återbud är det viktigt att du fått ett svarsmail med bekräftelse så informationen gått fram. Ring annars. Mail: ridskolan@bogesundslandetsryttare.se

Min Ridskola:
http://minridskola.se?Licnr=6592-9799-0891
Logga in och kolla era uppgifter, fakturor, avboka lektion. Fyll även i ICE – kontakt

Rabattsystemet: För er som har fler abonnemang i familjen eller rider fler gånger per vecka ger vi 10% rabatt from. andra abonnemanget vid full betalning senast 31/8.
Om ni blir försenad med betalningen försvinner rabatten.

Dela upp betalningen: Om ni önskar dela upp betalningen, går det bra efter överrenskommelse. Kontakta oss för att göra om fakturan.

INFORMATION om aktiviteter och nyheter finns på anslagstavlorna i stallet och i Insikten. Ta för vana att läsa där samt på www.bogesundsgard.se och www.bogesundslandetsryttare.se . Facebook – Bogesundslandets Ryttare.
På ridskolans hemsida finns också abonnemangsregler , rekommenderad utrustning samt info om de olika ridlektionerna.

UTRUSTNING- Godkänd ridhjälm och skor med klack är obligatoriskt. Bekväma kläder och skyddsväst bör användas. Hjälm och väst finns att låna i begränsat antal. Vi rekommenderar att man skaffar sin egen skyddsutrustning när man ridit ett tag. Det är säkrare att prova ut så det passar just dig. Allt förutom hjälm går jättebra att köpa begagnat.
Alla medlemmar i Bogesundslandets Ryttare har 10 % rabatt på Gustvall ridsport i Arninge.

Insikten – Här finns toalett, omklädningsrum, fikaautomat samt möjlighet att sitta i värmen och titta på lektionerna. Duschmöjlighet finns också.
Vi är stolta över vår fina anläggning och glada att kunna erbjuda såväl barn som vuxna att besöka och tillbringa stor del av sin fritid hemma hos oss. Vi vill dock påminna om att vuxna ansvarar för att barnen plockar undan efter sig och lämnar lokalen i bra skick.

Knatteridningen börjar 29/8 håller på så länge vädret och ljuset tillåter.
Öppen grupp börjar 28/8 på fredagmorgnar, ojämna veckor. ( 450 kr)

Prylbyteri kommer ordnas på lördagar i början av terminen, mer info kommer.

För nytillkomna ryttare faktureras även medlemsavgiften för Bogesundslandets Ryttare
Varmt välkomna med frågor och funderingar!
Lena, Kjell och Josefin Haraldsson på Bogesunds Gård och ridskola
ridskolan@bogesundslandetsryttare.se