OkategoriseradeTellus i gräset

Information om höstterminen 2019

Välkomna till ridskolan i höst. Terminen börjar fredag 16 augusti och avslutas

Torsdag 19 december. Den omfattar 18 lektioner.

 

Fakturorna med era ridtider skickas ut i ett separat mail. Öppna dokumentet så ser du vilken tid du har, vi har ändrat i ganska många grupper så kolla noga.

Om du önskar att byta tid, eller inte vill ha platsen vill vi att ni meddelar det så fort som möjligt, dock senast 5 augusti. Meddela i god tid om ni vill använda möjligheten att dela upp betalningen 2, 3 ggr eller månadsvis.

 

Praktiska detaljer

Ryttare som rider ponny60 och häst ska vara i stallet minst 30 min innan lektionens start för att göra iordning sin häst/ponny. För grundkurs gäller 10 min och

ponnyspecial 15 min. Därför är det viktigt att ni hör av er vid ev. försening.

 

För att undvika arbetsskador på våra hästar är maxvikten för ryttare 85 kg.

 

 

Avbokning och igenridning

Ev. avbokning av lektion ska ske senast kl. 13.00 samma dag.  För lördagslektioner gäller kl. 13.00 dagen innan. I mån av plats kan du rida igen, din i rätt tid avbokade lektion.

Även om du får förhinder senare vill vi att du meddelar detta så vi kan planera hästarnas arbete. Om du är försenad går det bra att ringa 08 -541 319 35 så att vi kan hjälpa till att göra i ordning hästen, men du behöver vara på plats till lektionens start för att inte störa övriga i ridgruppen.

Om du redan nu vet att du inte kan komma vid ett särskilt tillfälle, rekommenderar vi dig att meddela detta i god tid, då det är lättare att hitta lämplig igenridningstid.

Det går bra att rida igen i förväg, i mån av plats.

Telefonnummer för återbud är:

stallet 08 -541 319 35,sms 0730 93 18 22

Om du mailat ditt återbud är det viktigt att du fått ett svarsmail med  bekräftelse så informationen gått fram. Ring annars.  Mail: ridskolan@bogesundslandetsryttare.se

 

Min Ridskola:

http://minridskola.se?Licnr=6592-9799-0891

Logga in och kolla era uppgifter, fakturor, avboka lektion. Fyll även i ICE – kontakt

 

Rabattsystemet: För er som har fler abonnemang i familjen eller rider fler gånger per vecka ger vi 10% rabatt from. andra abonnemanget vid full betalning senast 31/8.

Om ni blir försenad med betalningen försvinner rabatten.

 

Dela upp fakturan: Om ni önskar dela upp betalningen, går det bra efter överrenskommelse. Kontakta oss för att göra om fakturan.

 

INFORMATION om aktiviteter och nyheter finns på anslagstavlorna i stallet och i Insikten. Ta för vana att läsa där samt på www.bogesundsgard.se och www.bogesundslandetsryttare.se . Facebook – Bogesundslandets Ryttare.

På ridskolans hemsida finns också abonnemangsregler , rekommenderad utrustning samt info om de olika ridlektionerna.

 

Insikten – Här finns toalett, omklädningsrum, fikaautomat samt möjlighet att sitta i värmen och titta på lektionerna. Duschmöjlighet finns också.

Vi är stolta över vår fina anläggning och glada att kunna erbjuda såväl barn som vuxna att besöka och tillbringa stor del av sin fritid hemma hos oss. Vi vill dock påminna om att vuxna ansvarar för att barnen plockar undan efter sig och lämnar lokalen i bra skick.

 

Knatteridningen börjar 24/8  håller på så länge vädret och ljuset tillåter.

Öppen grupp börjar 30/8 på fredagmorgnar, ojämna veckor.

 

Prylbyteri kommer ordnas på lördagar i början av terminen, mer info kommer.

 

För nytillkomna ryttare faktureras även medlemsavgiften för Bogesundslandets Ryttare

Varmt välkomna med frågor och funderingar!

Lena, Kjell och Josefin Haraldsson på Bogesunds Gård och ridskola

ridskolan@bogesundslandetsryttare.se